Onze kracht

 

Kwaliteit

Een omvangrijke groep opdrachtgevers heeft in de afgelopen decennia mogen ervaren dat de producten van Abresch zeer duurzaam zijn en derhalve uitzonderlijk geschikt zijn voor die transport- en handlingprocessen waarbij continuïteit zeer belangrijk is. Onze producten zijn uitstekend afgestemd op de specifieke eisen en behoeften die de dikwijls zware omstandigheden - waaronder zij dag-in-dag-uit hun werk moeten doen - vereisen.

Doordacht

Onze producten kunnen worden geleverd in gelakt of gepoedercoat staal, in aluminium en in roestvaststaal. Hiervoor beschikken wij over een tweetal goed geoutilleerde, gescheiden werkplaatsen, elk onder gebracht in een aparte bedrijfshal.  Daarnaast is er nog een aparte verspaningsafdeling en een ruim opgezette assemblagehal.

Individuele coördinatie

Iedere opdracht wordt persoonlijk begeleid door een projectcoördinator. De projectcoördinator zorgt voor een efficiënte communicatielijn met de opdrachtgever en is tevens de schakel tussen de afdelingen engineering, fabricage, besturing, montage en dergelijke hetgeen een doelmatige werkwijze bevorderd.

Pasklare oplossing

Bij elke aanvraag wordt samen met de opdrachtgever een traject doorlopen waarbij een grondige analyse wordt gemaakt van de benodigde transport- en/of handlingsystemen. Hierbij kan de opdrachtgever al haar specifieke wensen en eisen uiteenzetten. Rekening houdend met de klant- en productspecifieke eisen zal Abresch vervolgens een pasklare oplossing voor uw vraagstuk aanbieden.

VCA

Constructie- & Machinebouw Abresch B.V. is in 1997 VCA* gecertificeerd door DNV Certification B.V. Al onze medewerkers zijn derhalve in het bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA, doorgaans nog aangevuld met het certificaat Veiligheid voor Leidinggevenden VCA.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

De VCA is een 'meetlat' voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, aanvankelijk alleen in de petrochemische sector, maar tegenwoordig ook in de bouw, de metaal, en de installatie- en transportsector 

Metaalunie

Wij zijn lid van de Metaalunie.  Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.