2024 - NIEUWBOUW PRODUCTIE LOCATIE VOOR NENCO FOOD GROUP IN BERKEL & RODENRIJS

Kenmerken : Abresch Constructie en Machinebouw heeft het 3D ontwerp van de interne machine opstelling allereerst verzorgd. Op basis van dit ontwerp, wat in samenspraak met Nenco Food Group is opgesteld, heeft Abresch ook een groot deel van de interne installaties gefabriceerd, gemonteerd en in bedrijf gesteld op de nieuwe lokatie. Dat betreft oa. RVS voorraadbunkers, productleidingen met klepkasten en product schuiven, het plaatsen van diverse machines zoals mengers, zeven en schoningslijnen, het verzorgen van het luchtleidingnet, aanleggen van de stofafzuiging. Ook zijn wij betrokken bij het verhuizen van machines en installaties van 3 voormalige productie locaties van de Nenco Food Group naar Berkel & Rodenrijs. Een omvangrijk project met een mooi eindresultaat in het vooruitzicht.

2020 - REALISATIE NIEUWE LOODS VOOR CZAV IN HEIJNINGEN

Kenmerken : Abresch Constructie en Machinebouw was medeverantwoordelijk voor het ontwerp, de layout en de realisatie van het hele interne transport en machinepark. De installatie bestond uit diverse storttrechters, kettingtransporteurs, elevatoren, kleppen, bordessen en trappen, stortputten, celschrapers, leidingwerk en aanverwante installaties zoals een zeef, droger en beladingsbalg zijn vakkundig door onze monteurs in Heijningen opgebouwd en in bedrijf gesteld. 

2019 - UITBREIDING VAN EEN TRANSPORTINSTALLATIE VOOR CZAV IN WEMELDINGE

Kenmerken : Abresch Constructie en Machinebouw heeft het ontwerp, fabricage en installatie van alle intern transport van deze uitbreiding van CZAV uitgevoerd. De installatie van een bandtransporteur met afwerpwagen, kettingtransporteurs en een bekerelevator en aanverwante installaties zijn ter plaatse opgebouwd en in bedrijf gesteld.

2014 - REALISATIE GEHEEL NIEUWE FABRIEK VOOR PRODUCTIE VAN SUBSTRATEN

Kenmerken : Abresch Constructie en Machinebouw heeft het ontwerp, fabricage en installatie van alle intern transport van deze vestiging van Horticoop voor zijn rekening genomen. De installatie van transportbanden, kettingtransporteurs, stortrechters  en aanverwante installaties  zijn door monteurs in Bleiswijk opgebouwd en in bedrijf gesteld. 

2013 - REALISATIE GEHEEL NIEUWE GRAANLOODS VOOR CZAV IN AXEL

Kenmerken : Abresch Constructie en Machinebouw heeft het ontwerp, fabricage en installatie van alle intern transport van deze geheel nieuwe vestiging van CZAV voor zijn rekening genomen. De installatie van talloze transportbanden, kettingtransporteurs, elevatoren, kleppen, stortputten, celschrapers, leidingwerk en aanverwante installaties zoals een droger zijn wekenlang door monteurs in Axel opgebouwd en in bedrijf gesteld. Net voor de oogst is alles werkend opgeleverd. Zie de reportage van Omroep Zeeland.