Onze kracht

KWALITEIT

Een omvangrijke groep opdrachtgevers heeft in de afgelopen decennia mogen ervaren dat de producten van Constructie- & Machinebouw Abresch B.V. zeer duurzaam zijn en derhalve uitzonderlijk geschikt zijn voor die transport- en handlingprocessen waarbij continuïteit zeer belangrijk is.  Onze producten zijn uitstekend afgestemd op de specifieke eisen en behoeften die de dikwijls zware omstandigheden - waaronder zij dag-in-dag-uit hun werk moeten doen - vereisen. 

 

Doordacht

Onze producten kunnen worden geleverd in gelakt of gepoedercoat staal, in aluminium en in roestvaststaal. Hiervoor beschikken wij over een tweetal goed geoutilleerde, gescheiden werkplaatsen, elk onder gebracht in een aparte bedrijfshal.  Daarnaast is er nog een aparte verspaningsafdeling en zijn er twee ruim opgezette assemblagehallen.

 

Individuele coördinatie

Iedere opdracht wordt persoonlijk begeleid door een projectcoördinator. De projectcoördinator zorgt voor een efficiënte communicatielijn met de opdrachtgever en is tevens de schakel tussen de afdelingen engineering, fabricage, besturing en montage hetgeen een doelmatige werkwijze bevorderd.

 

Pasklare oplossing

Bij elke aanvraag wordt samen met de opdrachtgever een traject doorlopen waarbij een grondige analyse wordt gemaakt van de benodigde transport- en/of handlingsystemen, speciaal-machines of constructies. Hierbij kan de opdrachtgever al haar specifieke wensen en eisen uiteenzetten. Rekening houdend met de klant- en productspecifieke eisen zal Constructie- & Machinebouw Abresch B.V. vervolgens een pasklare oplossing voor uw vraagstuk aanbieden.

 

VCA

Constructie- & Machinebouw Abresch B.V. is sinds 1997 VCA* gecertificeerd door DNV Certification B.V. Al onze medewerkers zijn derhalve in het bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA, doorgaans nog aangevuld met het certificaat Veiligheid voor Leidinggevenden VCA.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.